LifeHack

Semnificația inelelor pe deget(e)

Semnificația inelelor pe deget(e)

În mod simbolic, degetul mic de la mâna stângă reprezintă copilăria, trecutul, amintirile. Un inel purtat pe acest deget trădează o persoană nostalgică, regresivă, pradă amintirilor din copilărie sau visând la un Eldorado pe vecie pierdut. Gradul de imaturitate al unei femei care poartă un inel pe acest deget se poate observa ușor din purtarea ei. Este o fetiță într-un trup de femeie! El trădează o seducătoare cam imatur și nu prea amatoare de sportul din dormitor.

Degetul mijlociu de la mâna stângă reprezintă stima de sine sau imaginea de sine. De asemenea, este și degetul privilegiat de indivizii narcisici. Inelele care împodobesc acest deget al identității trădează o perturbarea a imaginii sau a stimei de sine. Individul tânjește după recunoașterea celorlalți, fără de care el nu poate să existe în proprii ochi. Un inel unic pe mijlociul stâng reprezintă o mărturie narcistă din partea unei femei care are un sentiment de inferioritate față de fizicul ei…ingrat.

Un inel pe acest deget este un însemn strălucitor ce calmează insatisfacția sexuală proprietarului său. Frustrat sau nesatisfăcut, acesta își va afișa întotdeauna această carență în restul vestimentației sau va potența mesajul combinând un inel la degetul mare drept cu un inel pe inelarul drept: „Îmi reclam dreptul de a mă bucura, în sensul larg al termenului” Sex, capricii, vacanțe, sărbători etc.

Un inel pe acest deget nu este un lucru atât de rar întâlnit. Multe dintre tinere sunt abonatele lui. Își afișează astfel nevoia insațiabilă de mângâieri, de îmbrățișări, de fantasme de tot felul, dar nu neapărat de sex. Sunt femei nematurizate, în aceiași măsură hipersensibile și susceptibile. Dacă degetul mare al mânii stângi poartă inel, modul de comunicare este unul condițional, fondat pe amânare, pe superstiție și pe urmărirea plăcerii în sensul larg al termenului. Dar frustrarea pândește după colț. Mai precis, pentru un bărbat: încrederea prea mare în fantasme, nu neapărat și cu trecerea la acțiune, confundă visul cu realizarea lui.

Degetul aparentei supuneri, arătătorul stâng reprezintă aprioric imaginea mamei, însă trădează și gelozia, posesivitatea unei persoane care își împodobește cu un inel acest deget, excluzându-le pe toate celelalte. Trebuie știut însă că gelozia cea mai mare se poate ascunde sub generozitatea excesivă. Puterea de seducție este, prin urmare, susținută de gelozia persoanei respective. Acest deget este și cel al vocației.

Degetul care acuză, degetul imaginii aparente, al stăpânirii de sine, al orgoliului sau al autorității, arătătorul dreptaciul este un adevărat star printre degete. Dacă mai are și un inel, el îl trădează pe ucenicul dictator sau pe tiranul domestic în toată splendoarea sa, pe tânăra care caută un substitut al imaginii paterne sau pe femeia care a investit prea mult în carieră, în detrimentul vieții amoroase. Persoanele care poartă un inel pe arătătorul mânii drepte nu sunt niște seducători, ci indivizi mânați mai degrabă de nevoia de a-și domina anturajul.

Degetul schemelor, al dorinței de a parveni, al tenacității și perseverenței. Dacă însă este unicul purtător de inel, acest deget trădează o personalitatea mai degrabă veleitară decât voluntară, deci o lipsă de feminitate, de caracter, de tenacitate sau de perseverență. Inelarul mâinii drepte și degetul automatismelor.

Degetul mic de la mâna dreaptă este degetul trufiei, al curiozității și al ambiției. Dar este și degetul curiozității, al viitorului, al protecției asupra mediului, al viselor și al proiectelor realizabile. Împodobit cu un inel, el indică un individ mai ambițios decât majoritatea și uneori mai vanitos sau mai pretențios. Ambițiile acestor persoane sunt adesea prost adaptate la potențialul lor, ceea ce îi face să alunece adesea în arivism.

Îmi place să-mi aduc aminte de copilăria mea

Această combinație poate trăda o persoană naivă, credulă și imatură în relațiile amoroase, nutrind nostalgia iubirii părintești, foarte atașată de rădăcinile sale familiale.

Când eram mic mă aflam în centru atenției tuturor.

Imaginea copilului care o domină pe cea a adultului. Nostalgic, regresiv, trăiește în simbioza cu trecutului.

E al meu !

Mai curând docil, dar foarte gelos, dacă vă aventurați și admirați farmecele unui necunoscut întâlnit pe stradă.

Îmi place să-mi amintească de trecut.

Ludic, șmecher, seducător. Ca să știți bine aveți de-a face, îndrăgește pietrele vechi, valorile trecutului, plăcerile asociate cu amintirile sau cu istoria.

Am nevoie să fiu în siguranță

Motivația sa este strâns legată de familie și de sentimentul siguranței pe care îl avea în copilărie. Îi plac femeile/bărbații mature(i), care îi vor oferi bunăstarea și siguranța financiară și/sau afectivă pe care le caută mai presus de orice.

Controlez ceea ce îmi aparține.

Persoana respectivă este posesivă și răzbunătoare. Cel care comite imprudența de a-i fi necredincios or de a încerca să o priveze de bunurile sale va trebui să aștepte să plătească pentru afrontul adus.

Crede că lucrurile pe care le cunoaște sunt adevărate.

Persoana în cauză nu are încredere în nimeni și în special în prietenii săi. Deși este inteligentă, chiar sclipitoare pe plan profesional, rămână legată de copilărie și din această cauză are anumite reacții puerile care te pot lăsa cu gura căscată.

Mă agăț de trecut.

Persoana respectivă refuză să îmbătrânească. Nevoia de regresie este probabil foarte vizibilă. Aveți de-a a face cu o femeie-copil sau cu un bărbat care se teme de ravagiile timpului.

Viitorul este întotdeauna urmarea trecutului. Sau. Trecutul trebuie să influențeze viitorul, ca să nu se schimbe nimic.

Iar dacă trecutul îl cam strânge pe la cusături, atunci îl poate și reface. Revizionist, exaltat, fanatic, revendicativ, conflictual, intransigent și ,mai ales, extremist. Cu toate acestea, pare foarte cooperant și oricând disponibil.

Foarte preocupat de puterea de seducție pe care o exercită asupra anturajului.

Mă investesc în vocația mea, excluzând orice altă preocupare.

Persoană posesivă și/sau pasionată.

Visez, îmi închipui, fantasmez.

O persoană care visează cu ochii deschiși, superstițioasă, emotivă, fragilă și românească.

Sunt motivat să mă investesc.

Temperament pasional.

Îi apăr pe cei pe care îi iubesc. sau Îmi stăpânesc bine talentele.

Încearcă să-și controleze apropiații, pentru a-i proteja, și să-și cultive talentele.

Pun accentul pe credința mea, pe prejudecățile mele, pe echilibrul meu psihic.

Probabil că încrederea în sine este foarte fragilă.

Vreau să reușesc în viață.

Femeia care poartă această combinație de inele este candidata ideală pentru a îmbrăca haina unui viitor președinte de multifuncțională. O femeie cu un motor de Formula 1.

Sunt obsedat de felul cum arăt.

Și de ceea ce cred alții despre el/ea. Femeia este geloasă, iar bărbatul încăpățânat și posesiv. Invidiază succesele celorlalți, este gelos și posesiv în relațiile de prietenie și de amor.

Îmi imaginez/exist pentru plăcere.

Combinația dezvăluie o ființă creativă și foarte epicureană, căreia îi place să apară, să dispară și, în special, să nu dispară. Însă are și prejudecăți în materie de iubire, care nu îi permit să se stabilească.

Vreau să strălucesc.

Persoana mai mult decât narcisică, având nevoie să fie admirată pe plan pur estetic, pentru a deschide porțile unei grădini tainice a cărei cheie nu o veți avea niciodată, căci poate fi mai imprevizibilă decât vreme.

Îmi controlez apariția.

Combinația de inele care confundă imaginea de sine cu cea a tatălui aduce adesea la comportamente supunere față de părea celorlalți. Persoana respectivă este foarte sensibilă la ce spune lumea despre ea.

Felul în care arat depinde de inteligența mea.

Persoana suficientă, plină de sine, în întregime centrată pe imaginea pe care și-a făcut-o despre sine. Va încerca să-i placă aceluia care o va considera centrul universului, punând-o mai presus de sine însuși. Perfecționismul său se vede și de pe lună.

Originile sociale îmi determină viața.

Bovaric distins, supune orice relație acordului clasei sociale din care face parte.

Eu…sunt cel mai bun și mai frumos dintre toți.

Profilul unei persoane ambițioase, foarte oportuniste și foarte egoiste. Statut social plus ambiție ! Vorbește-mi de eu meu, doar asta mă interesează.

Cred în viitorul meu

Dar viitorul are încredere în el? Persoana crede că are mereu dreptate, mai cu seamă atunci când greșește. Manifestă o foarte mare rea-credință.

Plăcerea mea vine de la ceea ce posed

Ei sunt geloși, iar ele, invidioase. Persoane peste măsură de impulsive și de versatile, își schimbă părerile ca pe ciorapi.

Vreau să am totul.

Veritabil semnal de frustrare sexuală ori sentimentală, inelele de pe aceste degete trădează o deposedare care adesea duce la comportamente bulimice, pentru compensare.

Sunt posesiv.

Persoană acaparatoare și posesivă. Își investește voința în gelozie sau în nevoia de a-l poseda pe celălalt, ceea ce provoacă eșecul relației, în marea majoritate a cazurilor. Devorator de energie, acest individ funcționează de o obicei prin negare. Este genul „da, dar…”.

Vreau să am totul și încă ceva pe deasupra.

Persoana care se poartă ca o vedetă, simulatoare versată, adesea și oportunistă. Pragul ei de toleranță se învârte în jurul lui zero absolut, o mică ciudățenie care vă poate scoate peri albi. Nu spune niciodată ce gândește și nu gândește niciodată ce spune.

Încrederea în sine e la reanimare.

Persoana aflată permanent în defensivă și neliniște din fire.

Vreau să-mi domin micuțul univers.

Voința de a domina este afișată negru pe alb. Ca să reușească acest lucru, persoana va face fără nici un scrupul uz de simțul său înnăscut pentru intrigi. Este un individ greu de destabilizat, care posedă un caracter foarte ferm. Prudența este una dintre principalele sala calități.

Vreau să-mi domin micuțul univers.

Voința de a domina este afișată negru pe alb. Ca să reușească acest lucru, persoana va face fără nici un scrupul uz de simțul său înnăscut pentru intrigi. Este un individ greu de destabilizat, care posedă un caracter foarte ferm. Prudența este una dintre principalele sala calități.

Îmi afirm ambiția.

Persoanele respective sunt preocupate în mod esențial de propria carieră sau de siguranța lor financiară și prea puțin de iubire sau de nevoia de a-și seduce semenii, excepție făcând cei care îi pot da un impuls în carieră, așa cum și trebuie.

Îmi controlez plăcerea.

Egoist și prea puțin interesat de problemele altora. Degetul mare stâng și arătătorul drept sunt împodobite cu inele interpuse pentru a exprima comportamentele obsesive și distructive ale persoanei respective. Are tendința de a pune semnul egal între eul său și restul lumii. „Eu sunt propriu-mi medic !” Va fi întotdeauna atent la stările sale sufletești, dar niciodată la ale acelorlalți.

Îmi inventez lucruri care să cred.

Persoana foarte influențabilă și închistată în prejudecăți

Vreau să-mi visez viața.

Persoană foarte visătoare și deloc conectată la realitățile cotidiene și/sau la micile probleme inevitabile ale vieții. Fuge de realitate, ca să nu-și dea seama că lucrurile nu pot fi mereu roz.

Fată-amantă, prin opoziție cu tatăl-amant, este atrasă de bărbații foarte copți, care îi vor oferi viața îmbelșugată și siguranța financiară și/sau afectivă pe care o caută mai presus de orice. Bărbații de vârsta ei sunt buni doar pentru plăcere fără să lase nici o amintire! Și îi preferă cu trăsături mai degrabă efeminate decât macho sau prea virili.

 

Nevoia de regresiune ar trebui să fie transparentă. Sunteți în fața unei femei-copil care refuză să crească, dar care scoate un profit maxim din imaginea ei de Lolită până când se transformă, odată cu vârsta, într-o mamă Barbie, coafată ca un caniș pitic. În general, poartă părul lung, foarte îngrijit, până la o vârstă înaintată.

 

Deși este inteligentă, chiar sclipitoare, ea rămâne atașată de propria copilărie; de aici apar anumite reacții imature, care îi pot lăsa pe ceilalți cu gura căscată, și un spirit teribil de închistat în materie de sex.

 

 

 
About Author

admin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *